Dagelijks nieuwe items in storeAgenda

 

VRIJDAG 23 SEPTEMBER: GREVE SPECIALIST AANWEZIG

Deze middag zijn de heren van Greve schoenen te gast in de winkel. Zij vertellen je graag alles over de mogelijkheden van schoenen op maat én persoonlijke finishes van schoenen. Kom langs tussen 15:30 en 17:30 uur en laat je inspireren!

ZATERDAG 24 SEPTEMBER: XANDRES IN THE SPOTLIGHT

Het Belgische modemerk Xandres is dit seizoen nieuw in onze winkel. Het merk is effortless chic maar geraffineerd, tijdloos en tegelijkertijd verfrissend. Prachtige, duurzame mode om te koesteren.
Kom op zaterdag 24 september tussen 10:30 uur en 16:30 uur langs in de winkel! Modellen showen deze dag doorlopend de collectie en bij aankoop van een Xandres-item ontvang je een leuk cadeautje!

27 SEPTEMBER T/M 1 OKTOBER: ITALIAANSE WEEK 🇮🇹

Deze week staat de spotlight op de Italiaanse merken in onze winkel. Bij de heren onder andere Cavallaro, Gran Sasso, Tramarossa en bij de dames bijvoorbeeld Marella, MaxMara Weekend en Rinascimento. Maak kennis met prachtige Italiaanse mode, geniet van Italiaanse hapjes op de winkelvloer én maak deze week in de winkel kans op een Italiaans cadeaupakket!

WOENSDAG 5 OKTOBER: MODEFLITSEN MODERN CLASSICS & ELEGANCE

Onze dames showen op woensdag 5 oktober doorlopend de nieuwe najaarscollectie. U kunt deze rustig bekijken onder het genot van koffie met iets lekkers. U bent van harte welkom op de damesafdeling op de eerste etage tussen 10:30-16:30 uur.

ZATERDAG 15 OKTOBER: BROEKENDAG

Meer informatie volgt binnenkort.